Paikallinen ammattilainen Turun seudulla

Tilaa NYT!

Soime Oy tarjoaa monipuoliset höyrytystyöt Turun seudulla

Mitä tehdä kun pintavesikaivo on jäätynyt? Huolettaako ränneihin jäätynyt vesi? Miten sulattaa nopeasti ja luotettavasti rakenteilla olevan rakennuksen jäätyneet perustukset?
Älä lähde omin päin avaamaan putkia ja sulattamaan rakenteita, vaan tilaa Soime Oy asialle - työt tehdään turvallisesti ja varmasti, pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

Jään sulatus höyryllä

Jäätyneiden rännien ja pintavesikaivojen sulatus hoituu höyryllä käden käänteessä. Tehokkaan höyrytyslaitteistomme avulla ojarummun, viemärin, kaivon ja muiden jäätyneiden rakenteiden sulatus onnistuu nopeasti. Vuosien saatossa olemme palvelleet niin yksityistalouksia kuin myös taloyhtiöitä sekä eri alan yrityksiä - meiltä löytyy kokemusta kaikenlaisista alan kohteista.

Perustusten sulatus höyryllä

Höyry on oiva apu jäisellä rakennustyömaalla. Höyryn avulla saadaan nopeasti sulatettua esimerkiksi jäiset betonimuotit ja raudoitukset, jolloin valutyöt onnistuvat myös pakkasella.  

Höyry irrottaa myös lian tehokkaasti ja ekologisesti

Tiesitkö, että höyrytys on myös erinomainen keino lian poistamiseen? Kuuma höyry irrottaa likaa ja puhdistaa monet erilaiset pinnat nopeasti, tehokkaasti ja ekologisesti - ilman myrkyllisiä puhdistusaineita.

Ota yhteyttä ja tee tarjouspyyntö höyrytysurakasta tai pyydä lisätietoja palveluistamme!

Höyrytys

Ota yhteyttä

Nimi / Yritys*:

Kohde / Osoite*:

Puhelinnumero:

Sähköposti*:

Viesti: