Betoni

Betonia paikalliselta ammattilaiselta Turun seudulla yli 20 vuoden kokemuksella

Olemme erikoistuneet erityisesti omakotirakentajien ja pienrakennuttajien betonin toimittamiseen. Jokainen asiakas on meille tärkeä ja haluamme antaa ensiluokkaista palvelua niin rakennusfirmoille, kuin myös omakotitalon ja autotallin rakentajille. Vaikeampikaan työmaa ei ole meille este ja tarvittaessa tulemme etukäteen käymään kohteessa.

Betoni on kestävä ja kantava perusrakennusmateriaali, jota tarvitaan kaikessa lujuutta vaativassa rakentamisessa. Betoni on sementin, kiviaineksen ja veden kovettunut seos. Kestävyytensä, muotoiltavuutensa ja pinnan vaihtelumahdollisuuksiensa ansiosta betonia käytetään rakennuksen rungon ja julkisivujen materiaalina sekä ympäristöön liittyvässä rakentamisessa. Betoni on maailman käytetyin rakennusmateriaali.

Valmisbetoni

Betonia valmistetaan erilaisiin käyttötarkoituksiin eri laatuvaatimuksin. Laatuvaatimukset voivat kohdistua betonimassan tai valmiin rakenteen ominaisuuksiin, kuten massan käsiteltävyyteen, rakenteen lujuuteen ja säilyvyyteen. Oikean betonilaadun valinnassa tulee huomioida lujuusluokka, kiviaineksen suurin raekoko, notkeus ja rasitusluokkaan tarvittavat lisäaineet mm. pakkasen- ja säänkestävyyttä varten.

Tarpeen tullen valutyöt onnistuu myös pakkasella -15 ºC:een asti, erikseen valmistetulla pakkasbetonilla. Talvisin suosittelemme myös valukohteiden höyryttämistä, jotta muotit saadaan puhdistettua lumesta ja jäästä.

Yhteistyössä paikallisten sertifioitujen betonin valmistajien kanssa, saamme toimitettua jokaiselle asiakkaalle sellaista betonia, kuin on tarvetta. Kaikki toimittamamme valmisbetoni täyttää Inspecta Sertifiointi Oy:n laatuvaatimukset. Ota yhteyttä ja kerro lisää betonitarpeestasi.


Lisätietoa Betoni.com

Pyydä tarjous

Ota meihin yhteyttä, niin teemme teille henkilökohtaisen tarjouksen.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Soime Oy
Pyhän Katariinan tie 8 B 29
20780 KAARINA

Y-tunnus: 2503389-6
Puh: 0400-593108

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Soime Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.