Höyrytys

Soime Oy tarjoaa monipuoliset höyrytystyöt Turun seudulla

Mitä tehdä kun pintavesikaivo on jäätynyt? Huolettaako ränneihin jäätynyt vesi? Miten sulattaa nopeasti ja luotettavasti rakenteilla olevan rakennuksen jäätyneet perustukset?
Älä lähde omin päin avaamaan putkia ja sulattamaan rakenteita, vaan tilaa Soime Oy asialle - työt tehdään turvallisesti ja varmasti, pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

Jään sulatus höyryllä

Jäätyneiden rännien ja pintavesikaivojen sulatus hoituu höyryllä käden käänteessä. Tehokkaan höyrytyslaitteistomme avulla ojarummun, viemärin, kaivon ja muiden jäätyneiden rakenteiden sulatus onnistuu nopeasti. Vuosien saatossa olemme palvelleet niin yksityistalouksia kuin myös taloyhtiöitä sekä eri alan yrityksiä - meiltä löytyy kokemusta kaikenlaisista alan kohteista.

Perustusten sulatus höyryllä

Höyry on oiva apu jäisellä rakennustyömaalla. Höyryn avulla saadaan nopeasti sulatettua esimerkiksi jäiset betonimuotit ja raudoitukset, jolloin valutyöt onnistuvat myös pakkasella.  

Höyry irrottaa myös lian tehokkaasti ja ekologisesti

Tiesitkö, että höyrytys on myös erinomainen keino lian poistamiseen? Kuuma höyry irrottaa likaa ja puhdistaa monet erilaiset pinnat nopeasti, tehokkaasti ja ekologisesti - ilman myrkyllisiä puhdistusaineita.

Ota yhteyttä ja tee tarjouspyyntö höyrytysurakasta tai pyydä lisätietoja palveluistamme!

Höyrytys

Ota yhteyttä

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Soime Oy
Pyhän Katariinan tie 8 B 29
20780 KAARINA

Y-tunnus: 2503389-6
Puh: 0400-593108

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Soime Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.